No HP : 0178604185 (Cikgu sopia)

Klik untuk whatsapp: Klik sini untuk Whatsapp saya

Klik sini untuk lihat web saya...


Bisnes suri rumah

3 NASIHAT UTK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE

1. Mesti ada kelainan. Unik atau special bukan hanya pd produk. Tapi, servis layanan yg special, cara promosi menarik, pakej yang unik dll.

2. Mental kena kuat dan berjiwa kental. Sbb apa? Bisnes banyak cabaran beb, fuhh. Semangat kena maintain, lemau letak tepi. Duk dlm group dan circle yang sentiasa positif. Cari group bisnes yg sharing2, diorang share SALE baru terbakar.

3. Sayangi produk sendiri. Bisnes tu mestilah minat korang. Sbb korang kena hadap hari2. Fikir balik apa yang korang minat dlm hidup ni dan sesuaikan dengan bisnes tu, baru korang tak cepat down tak bosan.

Haah habis pun.. tujuan nasihat ini utk memperingati diri sy sendiri juga sambil2 tu boleh share pada korang yg buat bisnes online jugak. What u give, u get back more kan.

Sebelum terlupa ada sesuatu Special nak share dengan korang, Kalau nak belajar mendalam lagi ilmu marketing yg proven boleh belajar di sini.

IMG_20200521_002342_008-1.jpg IMG_20200526_174903_118-0.jpg

One thought on “Bisnes suri rumah”
 1. Pelanggan yang dihormati,
  Pembiayaan pakar adalah salah satu syarikat yang berkembang pesat yang menawarkan pinjaman kepada Individu dan syarikat terutamanya Individu yang mempunyai rancangan perniagaan dan Idea tetapi sukar memulakannya kerana modal permulaan yang rendah. Tiada denda pembayaran awal atau lewat dengan kadar faedah 2%. Tempoh 1 hingga 15 tahun.

  Berikut adalah beberapa idea perniagaan dengan pelaburan rendah untuk anda memulakan dan menikmati faedah menjadi bos anda sendiri

  Sektor Pakaian dan perhiasan
  sektor elektronik dan kenderaan
  Kedai restoran pasar raya dan makanan segera dll.
  hubungi kami melalui e-mel: expertfundinginfo@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *